Tjenester » Bad og våtrom

Nytt bad?

Dagens byggforskrifter krever en omfattende dokumentasjon og kvalifiserte håndtverker. Når bad skal bygges eller rehabiliteres, er det masse regler, forskrifter og hensyn som må ivaretas.

Vi har derfor en egen våtromsavdeling, hvor vi har egne våtromsinnredere og rørleggere. Dette gjør at vi enklere kan detalj planlegge prosjektene med tanke på fremdriftsplan og ansvarsrett. Vi tilbyr proffesesjonelle råd med tanke på alle valg; Oppbygging av gulv og vegger. Tekniske ting som; rør, sluk og ventilasjon, samt møbler og interiør.

“Rørteknikk har gjennom 15 år vært totalentrepenør på oppbygging eller totalrenovering av bad i regionen. Det har gitt oss en lang og bred erfaring våre fremtidige kunder får med på kjøpet.”

Fra idè og planlegging, til nedriving, oppbygging og innredning.

Første skritt på veien til nytt bad vil være et møte med avdelingslederen , Olav Fornes. Sammen vil dere tegne badet i en 3D tegning basert på ønsker og muligheter som finnes. Ta derfor med mål av badet. Vi har et rikholdig utvalg av baderoms møbler og inventar, og vil i samarbeid med de butikk ansatte kunne hjelpe dere med å finne det dere måtte drømme om. Det avtales så en hjemmebefaring, slik at dere kan få en totalpris på hele jobben. Fix ferdig til avtalt tid.

Ta kontakt med Olav Fornes på telefon 97053715 for en baderoms prat.