Tjenester » Varmepumper

Varmepumpe – En god investering i komfort og miljø

Helt siden starten i 1953 har Rørteknikk levert varmeanlegg til trønderske hjem. Slike anlegg besto gjerne av en fyrkjel, olje, ved eller el, som hadde til oppgave å varme vann. Dette vannet ble sirkulert rundt om i huset gjennom rør, og radiatorer ble brukt til varmeavgivere. Prisutviklingen på olje og strøm har i de senere år gjort at vi i en tidlig fase fikk øynene opp for varmepumper, og har etterhvert konvertert mange gamle fyranlegg til moderne varmeanlegg. Vi har også i denne perioden hatt fokus på mindre varmepumper, og kan med stolthet si vi har levert og montert over 1000 luft/ luft varmepumper til fornøyde kunder i hele regionen.

Rørteknikk har i en årrekke hatt varmepumper som fokusområdet. Vi har gjennom vårt arbeid opparbeidet en solid kompetanse på alle typer varmepumper, og har i dag dedikerte og sertifiserte medarbeidere på hvert felt.

Fordelene med varmepumper er mange, men det viktigste er å benytte en leverandør som har lang erfaring, og derfor kan levere en optimalt fungerende varmepumpe. Teknologien bak en varmepumpe, er ganske enkel og etterhvert gammel gassteknikk. Det som skiller de beste varmepumpene fra de billigere er komponentene, styringen og oppbyggingen av anlegget. Et varmeanlegg med varmepumpe kan bygges enkelt men fungerende, men skal du ha en varmepumpe som virkelig er energibesparende og samtidig har lang levetid bør dette bygges av erfarne aktører.

Vår erfaring fra og med forskjellige leverandører sikrer våre kunder de beste produktene. Vårt største fokus er kunden. Det innebærer rask service og oppfølging ved problemer eller forespørsler, og høy kompetanse på vårt servicepersonell.

Dette har ført til at vi har blitt distriktets største leverandør av energieffektiv og miljøvennlig oppvarming.

Varmepumper deles opp i 4 forskjellige kategorier: