Tjenester » Rørlegger

Trenger du rørlegger?

“Vi har vært trofast rørlegger siden 1953, og tilbyr våre kunder lang erfaring og solid kompetanse i et fag som til stadighet er i utvikling”.

Vi tar på oss de fleste typer serviceoppdrag innen rørlegger- og rørleggingsfaget. Trenger du nytt blandebatteri, hjelp til å installere ny varmtvannsbereder, bytte ut et gammelt klosett eller tette en lekkasje? Vi utfører både små og store oppdrag, fra å reparere røranlegget på ditt kjøkken eller bad, til å fikse større rørbrudd og kontrollere avløpssystem.

Egen serviceavdeling

Vi har egne servicerørleggere, som besitter god rutine og hver sin servicebil. Disse bilene er utrustet med det meste av nødvendige deler og utstyr som kreves for mindre og mer vanlige serviceoppdrag. Dette er ofte kostnadsbesparende for være kunder, da rørlegger ikke nødvendigvis behøver å dra til grossist for å hente nødvendig materiell.

Vår serviceleder, Thomas Magnus Nytrø, nås på telefon 951 72 937, og svarer gledelig på rørtekniske spørsmål, og/ eller tar imot din bestilling på oppdrag.

PS! Send oss gjerne ett eller flere bilder på hva du trenger hjelp til. Da kan vi møte opp og være så forberedt som mulig.