Tjenester » Luft-luft varmepumper

Luft- luft varmepumper

Med over 15 års erfaring med luft- luft varmepumper, er vi den foretrukne leverandøren til flere og flere. Med fokus på kvalitet, service og oppfølging er vi blitt markedsledende i regionen. Vi har flere f-gass sertifiserte teknikere til våre kunders disposisjon.

Dette er den mest vanlige og rimeligste type varmepumpe. Denne består av to enheter; en utedel som  henter energi fra uteluften, og en innedel som overfører energien til inneluften ved hjelp av en vifte. Luft- luft varmepumper gir en høy besparelse, men begrenser seg til rommet den står i, og til dels til tilsluttende rom. Effekten på varmepumpene vil avta med synkende utetemperaturer, og bør derfor dimensjoneres til bolig. Luft- luft varmepumper anbefales ikke som eneste varmekilde.

En godt dimensjonert varmepumpe bør dekke varmebehovet ned til ca -10 til -15°C. Dekker pumpen utover dette bruker den unødig mye strøm i milde perioder, og disse er i klart flertall, og derfor ikke optimal i forhold til strømbesparelse. Utover disse temperaturene, vil en god varmepumpe bidra til en grunnvarme, men bør da suppleres med f.eks vedfyring.

Alle våre luft- luft varmepumper kan brukes som aircondition-anlegg på varme dager, og enkelte modeller har også spesial funksjoner som f.eks aktive luftfilter, avfukter og uketimer.

Vi foretar service på og kan dessuten skaffe de fleste merker, men fører i hovedsak Toshiba og Mitsubishi varmepumper.

Se vårt produktutvalg på luft- luft varmepumper. “knapp 1” “knapp2

 

Ta kontakt for gratis og uforpliktende hjemmebefaring!