Nyheter » Rørteknikk tar varmepumpefaget på alvor

Rørteknikk AS har etablert en bred kompetanse innen varmepumpefaget.

Vi presenterer – Rørteknikk varmepumpe team.

En varmepumpe kan være så mye. Det vi ser er at de forskjellige varmepumpene krever hver sin spesialkompetanse. Vi ønsker å svare til våre kunder, og har derfor bygd opp en solid teknisk kompetanse på de fleste typer varmepumper.

Vi tilbyr derfor være kunder en komplett varmepumpe salg/ og service avdeling.

BESØK NETTBUTIKKEN – BAD & BEHAG

Mye større utvalg

Skulle du ikke finne det du er på utkikk etter på hjemmesidene til Bad & Behag, anbefaler Johansen deg til å oppsøke Rørteknikk personlig, eller send en e-post med forespørsel til [email protected]

 

Bad & Behag eies av K.lund,  RørTek AS, AS Rørlegger Trondheim og Rørteknikk Stjørdal. Vår filosofi er at flinke folk gir flotte bad. Gode råd er starten på et godt resultat, færre bekymringer og tid til å nyte. Vi hjelper deg hele veien og gir deg garanti for at badet ditt bygges for fremtiden.